MENS JEG DRAGER ÅNDE HER

Oplev velkendte salmer i nye fortolkninger

Med en simpel og minimalistisk tilgang fortolker Aera en række danske salmer. De fire musikere tager med varsomhed og ærefrygt disse salmer til sig med arrangementer, der giver tekst og melodi lov til at træde i forgrunden. Musikken skaber i sig selv et kirkerum, hvor der er plads til fordybelse og sindsro som en kontrast til en ofte pakket hverdag. Stilen er enkel og udført med en sprødhed og charme, der ikke gør vold på den oprindelige lyd. Salmen er pakket respektfuldt ind og får lov til at fortælle sit budskab nøgent, ærligt og tydeligt. Som tilhører bydes du indenfor til refleksion og nærvær omkring salmernes budskaber.

Aera består af:
Sabina Mathew Lindberg - vokal
Rebekka Kaastrup-Mathew - vokal
Christian Ehlers - tangenter
Peter Sandegaard – strengeinstrumenter

Musik med formål

Aera er ambassadører for Mission Uden Grænser, som hjælper fattige børn og familier i Østeuropa. Gennem fadderskaber får familier blandt andet hjælp til mad, tøj og uddannelse, hvilket er den bedste løsning til at bryde fattigdomscirklen. Mission Uden Grænser har lokale medarbejdere, som følger familierne tæt på. Målet er at hjælpe dem til at kunne klare sig selv. Aera har besøgt organisationens arbejde i Rumænien, hvilket har gjort et stærkt indtryk. Til deres støttekoncerter bliver historier om Europas fattige fortalt gennem billeder som et ”baggrundstæppe” til musikken.

En koncert med AERA er en musikalsk oplevelse af høj kvalitet, kendetegnet ved et stort nærvær og et intenst møde med danske salmer. AERA præsenterer kendte salmer i en ny indpakning. Stilen er enkel og minimalistisk, båret af smukke vokaler og akustiske strenge- og tangentinstrumenter, og salmerne fremstår derfor friske og relevante. Få en forsmag på en koncert med bandet i nedenstående video: 

Book en støttekoncert med Aera, hvor I samtidig er med til at hjælpe de fattigste i Europa. Aera kan bookes på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik