fbpx

Mariuca er ikke vant til at glæde sig til jul, men en pakke med mad og små gaver ændrede det.

Det nærmer sig jul og julelysene er ved at finde sin plads i hjemmene, shoppinggader og butiksvinduer. Jeg indrømmer, der kan være en hel del stress i ugerne op til jul. Der sker en masse, og der er meget, der skal forberedes. Men vigtigst af alt er det bare dejligt, at denne skønne højtid på en måde hjælper os igennem den mørke årstid. 

Der er ikke mange julelys at se i landsbyen, hvor Mariuca bor. Desværre. For er der nogle, der virkelig har brug for noget lys i tilværelsen, er det de mennesker, som bor netop lige her. Den lille landsby ligger nydeligt placeret ved foden af Rumæniens høje majestætiske fjeld. Som udgangspunkt et eventyrligt smukt sted, men skurene langs flodbredden fortæller en helt anden historie. 

Mariuca og hendes familie bor langs denne flodbred. Livet er utvivlsomt så langt fra eventyrligt, som det kan komme. Her kæmper menneskene virkelig for at overleve. Når vinteren kommer, er den intense kulde og mangel på mad to store udfordringer, som gør hverdagen hård og vanskelig. Derfor er jeg så glad for, at vi kan være med til at glæde dem med mad og små gaver i julen.

Mariuca stråler, da hun tager imod julepakken. Den unge pige kender normalvis ikke til julestemning og juleglæde, men nu lyser hendes ansigt op i ét stort smil.

Der er mange familier i Østeuropa, der har brug for hjælp. Har du lyst til at bidrage? Vær med til at give en julepakke med mad!

VIL DU GIVE EN JULEPAKKE FOR KR. 150,-? SE HER HVORDAN DU GØR

Jeg ønsker dig en hyggelig tid forud for julen.

Hilsen Marte

PS. Mission Uden Grænser er tilstede i denne landsby igennem hele året, men julen er en speciel højtid, som vi ønsker at markere med et ekstra besøg og en ekstra opmærksomhed. Det betyder meget for disse mennesker at få en gave op til denne specielle højtid. 

 

 

 

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik