fbpx

Om vinteren oplevede vi tit ikke at få sovet, fordi det bare blev koldere og koldere. Vi fyrede så længe, vi havde tørre grene, plastikflasker og gamle stykker tøj at putte i ovnen. Efter Mission Uden Grænser kom ind i vores liv, har vi heldigvis fået det bedre.

For nogle år siden måtte Livja og hendes familie forlade alt, der var kendt og elsket i stræben efter et bedre liv. Nu giver en fadder dem nyt håb.

Livja og familien lever i elendige forhold i et tidligere sumpområde uden for en af byerne i Albanien. Her er der hverken rent vand, spildevand eller dræning. Mange af de familier, der bor i området, er en del af Mission Uden Grænsers fadderprogram. 

Håber på en bedre fremtid

Familien flyttede fra fattigdom og nød på landet til byen i håb om et bedre hverdagsliv. De havde hørt, at der var bedre muligheder for at få et job, at det var muligt at tjene penge og leve et værdigt liv. Men drømmen og håbet brast. Familien endte ensomme og modløse langt væk fra familie og venner.

Heldigvis slutter historien ikke her. En dag var Mission Uden Grænsers familiekoordinator i området og bankede på deres dør, og det åbnede en ny og uventet vej. De blev inviteret til den lokale kirke. Der fik de venner og et nyt, varmt fællesskab. De blev også indskrevet i fadderprogrammet. Støtten har givet dem håbet tilbage og troen på, at de en dag vil kunne klare sig selv.

- Når vi føler at problemerne er for store, løfter Gud og alle venner i menigheden os igen, siger Livjas mor, Irma.

Vil du være fadder for en familie? Læs her hvordan du kan være med til at gøre en forskel.

Målet er at de skal klare sig selv 

Familien er grundlaget for et samfund. Når den vakler, vakler alt andet. Derfor arbejder Mission Uden Grænser for at hjælpe familier. Målet er altid, at de skal klare sig selv. For at nå dette mål arbejder vi målrettet mod at omfavne, styrke og udruste familierne.

Takket være trofaste sponsorer har vi gennem årene hjulpet tusindvis af familier i Østeuropa. Hver dag ser vi velgørenhed, der virkelig ændrer liv. Mange tak til alle jer der er sammen med os på denne rejse. Det betyder uendeligt meget for mange.

 

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik