fbpx

”Mange aftener går vores børn sultne i seng. Det gør mig ked af det hver gang, men sådan er virkeligheden bare for vores familie.”

Sådan lyder det fra 31-årige Adriana fra det sydvestlige Bulgarien. Hun er gift med 34-årige Ivan, og sammen med deres børn i alderen 1-15 år bor de i et faldefærdigt toværelses hus uden bad og toilet og uden indlagt vand. Deres møbler er gamle og defekte og enten fundet på lossepladsen eller givet til dem af naboer.

”Fordi vi ikke har vand, kan vi ikke gå i bad eller vaske tøj. Når det regner, prøver jeg at vaske så meget tøj som muligt, men det er umuligt at nå at vaske tøjet for hele familien,” konstaterer Adriana.

Hverken Adriana eller Ivan kan læse, og Ivan arbejder som en form for daglejer, hvor han tager, hvad han kan finde af forefaldende arbejde. Men han tjener ikke nok til at forsørge familien. Derfor havde de aldrig fejret jul, før de sidste år fik en julepakke fra Miion Uden Grænser.

Når man lever på kanten af overlevelse, er julefejring en luksus, man end ikke har ressourcer til at drømme om. Julegaver, julepynt og julebelysning har børnene således aldrig oplevet. Men det står heller ikke øverst på deres ønskeseddel i år. Det gør mad.

Nelya og David fra Ukraine åbner spændt deres julepakke med mad, julegodter og små gaver.

Hver eneste familie og hvert eneste barn har uendelig værdi!

Derfor ønsker vi at hjælpe så mange fami­lier som muligt. Igen i år vil Mission Uden Grænser besøge nogle af Europas fattigste familier og uddele 42.000 julepakker med mad og små gaver, så de kan få julelys i øjnene. Vil du være med?


Giv en julepakke med mad, julegodter og små gaver

Mobilepay 575255  Mrk. "Julepakke"
Skattefradrag? Angiv dit cpr-nr og adresse.

Læs mere herØnsker du at modtage gode historier og holde dig opdateret på vores arbejde? Tilmeld dig vores nyhedsmail.

MobilePay  575255

Tilføj adresse og CPR nummer for skattefradrag

Bank  9570  13428255

Tilføj CPR nummer for skattefradrag

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik