fbpx

Han havde drukket tæt i mange uger. Fattigdom og fortvivlelse var til sidst blevet for overvældende og uoverstigeligt for familiefaren fra Bosnien. Han har fem børn og en kone, men undlod at støtte dem. Alkohol gav ham en egoistisk flugt. For resten af familien blev alt bare værre. 

Børnene fandt trøst i hinanden. Aften efter aften lå de tæt op ad hinanden på det kolde jordgulv i stuen. Usikre og bange, fordi far slog og råbte af mor.

BLIV FADDER FOR EN FAMILIE HER

Familien bor i en lille landsby, hvor borgerne hurtigt ved alt om alle. Der gik derfor heller ikke længe før historien om familien nåede den lokale kirke. Kirken kontaktede Mission Uden Grænser, der sendte en medarbejder hen for at besøge familien.

Mørke og håbløshed
Det et ubehageligt syn, der mødte ham. Forældrene var i en meget dårlig tilstand. Børnene sov på det bare gulv, fordi de ikke havde nogen senge. Væggene var beskidte, taget var utæt. De havde ikke skabe og skuffer, el eller vaskefaciliteter. Det værste var dog alligevel mørket og håbløsheden, som prægede hele stedet.

Håb for fremtiden
Mange besøg og lange samtaler har langsomt, men sikkert, hjulpet familien videre. I dag drikker faren ikke mere. Huset er opgraderet. De har madrasser og senge, varmtvandsbeholder, vask og et nyt trægulv. Hver måned kommer Mission Uden Grænser med mad og tøj efter behov. Den grundlæggende stemning i hjemmet er ændret. Tro og håb er flyttet ind.

De har taget de første skridt på vejen mod et bedre liv. Men der er stadig langt at gå. Takket være en FADDER kan vi fortsætte med at hjælpe. Målet er, at de en dag skal klare sig selv.

DU KAN OGSÅ BLIVE FADDER FOR EN FAMILIE - KLIK HER

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik