Der er SÅ meget at være taknemlig for! - og lad mig fortælle dig hvorfor!

Som konvertit er påsken den højtid, jeg holder allermest af. Det er en tid, hvor jeg reflekterer over betydningen af Kristi offer - det ultimative udtryk for en kærlighed, der aldrig giver op.

I denne måned har vi haft den store glæde at åbne dørene til vores nye Hjertecenter. Det fejrede vi med et besøg fra de inspirerende unge fra Acts Academy. Sammen markerede vi starten på et nyt kapitel, hvor vi sorterer og forbereder tøj til vores forsendelser i Østeuropa.

Hvilken kvinde har betydet noget særligt for dig, hvem har inspireret dig, udfordret dig og spillet en særlig rolle for dig i år?

I den lille by Karpylivka sender et lokalt bageri brød på en rejse over 900 kilometer for at nå ud til dem, som har været uden basale fødevare i ugevis.

I takt med at vi nærmer os 24. februar, markerer vi to år, der har forandret livene for utallige ukrainske familier. Bag nyhedsstrømmenes overskrifter finder vi historier om kvinder, der hver dag bærer tunge bekymringer på deres skuldre, om splittede familier, der længes efter at blive genforenet, og om et folk, der, på trods af ubeskrivelige prøvelser, klamrer sig til håbet.

Vi er bedst til håndgribelige forandringer – og det har vi lyst til at fortælle flere om! Håndgribelige forandringer er netop det, vi er sat i verden for i Mission uden Grænser. Vores julepakker med madvarer, genbrugstøj, som vi sender afsted, og stakke af brænde gør en forskel hver eneste dag. 

For tiden genlyder et særligt budskab i mit hjerte: "Stol på Gud". I mit arbejde med Mission uden Grænser handler det ofte om at være Jesus' hænder – at række ud og hjælpe med det, vi har. Men nogle gange føles det, som om det, vi har, er utilstrækkeligt. Det minder mig om den lille madpakke med to fisk og fem brød fra bespisningsunderet. For sig selv kunne den beskedne madpakke ikke mætte mange, men når vi stoler på Gud og giver ham, hvad vi har, så velsigner han det, og gennem denne velsignelse kan det blive til mad nok til over 5000 mennesker.