Nu afvikles de sidste sommerlejre, og vi er dybt taknemmelige for alle jer, som har sendt et barn eller flere afsted. I har indfriet mange børnedrømme om en fantastisk sommerferie.

Sommerens varme har bragt glæde og håb til mange udsatte børn, der takket være jeres fantastiske støtte, har mulighed for at deltage i vores sommerlejre. Dette ville ikke have været muligt uden jeres bidrag, og det vil vi gerne sige et kæmpe TAK for!

Her i maj måned var vi to afsted fra vores kontor på projekt besøg i Rumænien. Det var en særlig stor oplevelse at se på hvordan vi støtter børn i skolegang. Vi besøgte blandt andet en lektiecafé som vi driver i samarbejde med den lokale kirke. Her får børnene ikke kun hjælp med deres lektier, men også daglige måltider, hvilket er en stor støtte for mange familier.

Under mit besøg i Moldova mødte jeg en familie, som gennem vores fadderskabsprogram har lært at dyrke jorden og anlægge en køkkenhave. Dette projekt har ikke kun været en lektion i selvforsyning, men også i forvaltning—en mulighed for familien til at tage ansvar for og pleje deres eget liv.

Ordinær generalforsamling for Mission Uden Grænser afholdes online
onsdag d. 22. maj 2024 kl. 17.00 - 18.30

Jeg har netop tilbragt denne uge med at besøge vores projekter i Moldova, og jeg må ærligt sige, at jeg er dybt berørt af at møde vores familier og lytte til deres historier!

Der er SÅ meget at være taknemlig for! - og lad mig fortælle dig hvorfor!

Som konvertit er påsken den højtid, jeg holder allermest af. Det er en tid, hvor jeg reflekterer over betydningen af Kristi offer - det ultimative udtryk for en kærlighed, der aldrig giver op.