fbpx

Vi er bedst til håndgribelige forandringer – og det har vi lyst til at fortælle flere om! Håndgribelige forandringer er netop det, vi er sat i verden for i Mission uden Grænser. Vores julepakker med madvarer, genbrugstøj, som vi sender afsted, og stakke af brænde gør en forskel hver eneste dag. 

Vi er bedst til håndgribelige forandringer – og det har vi lyst til at fortælle flere om!

Håndgribelige forandringer er netop det, vi er sat i verden for i Mission uden Grænser. Vores julepakker med madvarer, genbrugstøj, som vi sender afsted, og stakke af brænde gør en forskel hver eneste dag. 

Lige nu er vi i fuld gang med at booke foredrag i sognegårde, missionshuse, cellegrupper, citygrupper og gudstjenester. Måske er det her vi ses? Vores foredrag handler om de gode historier om, hvordan vi møder mennesker gennem et diakonalt arbejde. Altså hvilken forskel vi kan gøre ved at møde et andet menneske med værdighed og omsorg. 

Vi booker foredrag for både forår 2024, efteråret 2024 og ind i det næste år! 

Er du interesseret i at få besøg af mig, eller tror du, at dit fællesskab kunne have glæde af at høre om Mission Uden Grænsers arbejde? Så tøv ikke med at kontakte vores kontor. 

Lad os finde en dato – jeg ser frem til at møde jer! 

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik