fbpx

Hvilken kvinde har betydet noget særligt for dig, hvem har inspireret dig, udfordret dig og spillet en særlig rolle for dig i år?

I dag, på Kvindernes Internationale Kampdag, ønsker vi at inviterer vi jer til at dele en hyldest til de kvinder, der har gjort en forskel i jeres liv. I dag ønsker vi at hylde de kvinder som har kæmpet og som står i kamp. I dag vil vi anerkende dem for deres styrke og mod til at stå fast, selv under svære prøvelser. 

I Mission Uden Grænser går vores hyldest til de ukrainske kvinder som har vist os, hvad sandt mod og styrke betyder. De lever under konstante prøvelser, men deres vilje til at holde familien sammen og troen på en lysere fremtid inspirerer os dybt. Deres historier minder os om, at mod og tapperhed findes i alle livets hjørner.

Men lad os også vende blikket indad mod de kvinder, der står os nær. Dem, der har beriget vores liv med deres utrættelige mod, deres visdom og deres styrke. Kvinder, der har været vores støtte på de mørkeste dage eller som selv står over for store udfordringer med en bemærkelsesværdig styrke.

I dag opfordrer vi jer til at tage et øjeblik og reflektere over, hvem I vil hylde. Send en tak, en anerkendelse, eller måske en opmuntring til den kvinde, der har spillet en særlig rolle for dig. Det kan være en, der har særligt inspireret dig, som har været ved din side gennem vanskelige tider, eller som i dette øjeblik kæmper sin egen kamp. Lad os vise disse kvinder, at deres mod, deres kærlighed, og deres styrke ikke går ubemærket hen.

I dag hylder vi alle kvinder – for deres mod, tapperhed og urokkelige styrke. 

Husk at hylde en kvinde i dag!

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik