fbpx

I denne måned har vi haft den store glæde at åbne dørene til vores nye Hjertecenter. Det fejrede vi med et besøg fra de inspirerende unge fra Acts Academy. Sammen markerede vi starten på et nyt kapitel, hvor vi sorterer og forbereder tøj til vores forsendelser i Østeuropa.

Vores Hjertecenter er et sted hvor værdighed og kærlighed bliver vævet ind i hver forsendelse. Ved at sende brugt tøj, personlig hygiejne, møbler, byggematerialer, skolesager og symaskiner, rækker vi ud til dem, der har mest brug for det. Men vi kan ikke gøre det alene. Hjertet i vores arbejde er fællesskabet og det frivillige initiativ, der hjælper os lige fra donationer til pakningen og forberedelsen af hver forsendelse.

Med vores nye lokation ønsker vi at kunne invitere dig, dine venner, cellegruppe eller livsgruppe til at blive en del af sortering og pakkeprocessen. Bor du i Aarhus eller omegn og kunne du tænke dig at blive en del af vores faste frivillige, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har brug for flere hænder for at komme i mål.

Særligt tak til højskolen Acts Academy og de engagerede unge som lagde vejen forbi os i denne omgang. Det blev både til hygge og hårdt arbejde, hvor vi fik testet Hjertecentrets funktionalitet og flow. Vigtigst af alt var de med til at hjælpe os et skridt videre i vores forsendelsesproces.

Med værdighed og kærlighed som vores ledetråde.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik