fbpx

Jeg har netop tilbragt denne uge med at besøge vores projekter i Moldova, og jeg må ærligt sige, at jeg er dybt berørt af at møde vores familier og lytte til deres historier!

I dette øjeblik er vores kolleger i fuld gang med at forberede årets sommerlejre, og jeg kan forsikre dig om, at mange af børnene, der deltog sidste år, brænder for at få muligheden for at deltage igen i år. De venter spændt på beskeden om, at der er en plads til dem på årets sommerlejre.

Mange af disse børn lever i en hverdag, hvor de ofte er nødt til at påtage sig rollen som de små voksne, der trøster en far, der har mistet håbet, eller en mor, der bærer tunge byrder. Børnene kan huske sidste års sommerlejre, de faste måltider og de hjertebånd, der blev knyttet med nye venner. De husker glæden, latteren, legene og fællesskabet og de længes efter at komme afsted.

Hvor ville jeg ønske, at vi kunne sende hvert enkelt barn på sommerlejr og give dem en uforglemmelig oplevelse. Jeg vil derfor spørge dig, om du kunne overveje at sende et eller to børn på sommerlejr?

Det koster 700 kr at sende et barn afsted i en hel uge. Vi ønsker at arrangere en indsamling, der også sender søskende afsted, så der ikke opstår en situation, hvor kun ét barn per familie får en plads. Vil du være med til at sprede glæde og overraske familierne med flere sommerlejr-pladser end forventet?

klik her og støt en familie med en gave til børnene.

Lad os skabe uforglemmelige oplevelser for børnene denne sommer!

 

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik