fbpx

Under mit besøg i Moldova mødte jeg en familie, som gennem vores fadderskabsprogram har lært at dyrke jorden og anlægge en køkkenhave. Dette projekt har ikke kun været en lektion i selvforsyning, men også i forvaltning—en mulighed for familien til at tage ansvar for og pleje deres eget liv.

Vores fadderskabsprogram bygger på troen på, at de mennesker, vi hjælper, er langt vigtigere end den fattigdom, der omgiver dem. Derfor siger vi “den du er, er langt vigtigere end hvor du er", for os handler det om at anerkende og værdsætte den værdighed og de muligheder, der ligger i hver enkelt person, snarere end de begrænsninger, de står overfor. (Ja, det er værd at huske på at hvem vi er, er langt vigtigere end hvor vi er i livet.)

I Fadderskabsprogrammet ser vi en vækst, der strækker sig langt ud over de grøntsager, familierne får dyrket. Hver gang en familie bliver en del af vores program, oplever vi, hvordan de udvikler sig i deres evne til at tage ansvar for deres liv, i deres ægteskab og forældreskab. Skridt for skridt begynder de at træde ud af gamle klæder, forlade det gamle og det begrænsende mindset og bevæger sig mod nye omstændigheder fyldt med håb for fremtiden.

Jeg har lyst til at sige stort tak til jer, som er fadder for en familie. I er virkelig med til at gøre en forskel.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik