fbpx

Her i maj måned var vi to afsted fra vores kontor på projekt besøg i Rumænien. Det var en særlig stor oplevelse at se på hvordan vi støtter børn i skolegang. Vi besøgte blandt andet en lektiecafé som vi driver i samarbejde med den lokale kirke. Her får børnene ikke kun hjælp med deres lektier, men også daglige måltider, hvilket er en stor støtte for mange familier.

Under besøget havde vi fornøjelsen af at møde Bebe vores engagerede koordinator, som har kontakt til over 300 børn, vi støtter gennem uddannelsesstøtte. Hans indsats er uvurderlig, og det var inspirerende at se hans dedikation og omsorg for børnene.

Med på turen var også Katarina, som blandt andet har ansvar for vores fadderskaber. Sammen mødte vi mange af de børn, som glæder sig særligt meget til vores årlige sommerlejr. Sommerlejren er en vigtig begivenhed, hvor børnene får mulighed for at skabe uforglemmelige minder, udvikle nye venskaber og lære vigtige livsfærdigheder.

Børnene var meget spændte på årets sommerlejr og hvor ville vi gerne sende så mange børn afsted som muligt. Derfor gør vi også en stor indsats i at minde jer alle om det er nu I kan være med til at give disse børn en oplevelse, der kan ændre deres liv.

Der er ikke kun behov for økonomiske midler der er også et STORT behov for at omslutte vores arbejde i bøn. Tak om I vil være med til at bede for at vi må afvikle gode sommerlejrene i år. Bed gerne for gode frivillige og at lejrene må være omsluttet af Guds glæde og fred.

For 700 kr. kan du hjælpe et barn med på sommerlejr i en hel uge.

Mobilepay 575255      Bankoverførsel 9570 13428255
Mrk. "Sommerlejr"
Skattefradrag? Angiv dit cpr-nr og adresse.

Læs mere her

 

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik