fbpx

Sommerens varme har bragt glæde og håb til mange udsatte børn, der takket være jeres fantastiske støtte, har mulighed for at deltage i vores sommerlejre. Dette ville ikke have været muligt uden jeres bidrag, og det vil vi gerne sige et kæmpe TAK for!

Vores sommerlejre har været en kæmpe succes, og vi har set så mange smil og hørt så mange glade historier fra børn, der virkelig har nydt deres tid på lejrene. Vi ønsker at dele et par billeder med jer, der viser nogle af de vidunderlige øjeblikke fra vores sommerlejre. Det er netop disse stunder, der viser, hvor stor en forskel jeres støtte gør.

Der er stadig nogle lejre, der skal afvikles her i juli, og vi glæder os til at kunne fortælle jer mere om dem, når de er afsluttet. Men nu, hvor mange af jer sikkert er på vej på sommerferie, vil vi gerne sende jer afsted med en varm taknemmelighed for jeres engagement og støtte.

Tilfredshedsundersøgelse

Op til sommerferien har vi også gennemført en lille tilfredshedsundersøgelse blandt vores medlemmer. Vi vil gerne rette en stor tak til alle jer, der har deltaget og givet os værdifuld feedback. Jeres input er uvurderligt og hjælper os med at forbedre vores arbejde og tjeneste. 

Med ønsket om en dejlig sommerferie til jer alle,

Golriz Ghozati
Landsleder i Mission Uden Grænser

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik