fbpx

Vi behandler alle oplysninger om vores donorer (f.eks. Navn, adresse, telefonnummer, personlig identitet og bidrag givet) strengt fortrolige. Oplysningerne bruges til at opfylde kontrakter med vores donorer, for at opfylde organisationens juridiske forpligtelser i forhold til at skattelov og regnskabsregler og til at udføre information og indsamling af midler til Mission Uden Grænser. Behandlingen er i overensstemmelse med lovgivningen om privatlivsdata.

Vi udleverer ikke personoplysninger til andre, undtagen til indberetning af skattefradrag på donorens anmodning. Unødvendige oplysninger slettes, når opbevaring ikke længere er nødvendig. Den ansvarlige for databehandling er Benjamin Harbo, National Leder.

Det er frivilligt at oplyse personlige oplysninger. Alle kan skriftligt anmode om indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret, og hvordan de anvendes.

Du kan kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker at rette fejl i navne og adresser, ændre typen eller antallet af opkald, bede om at blive slettet eller indgå faste aftaler donor.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik