fbpx

For fattig til at gå i skole!

I Mission Uden Grænser tror vi på, at alle børn fortjener en uddannelse og en lysere fremtid. Derfor driver vi lektiecaféer, der støtter børn i deres læring og giver dem den nødvendige hjælp til at klare sig godt i skolen.

Tag for eksempel Ardi fra Albanien. Siden han begyndte i vores lektiecafé, er hans liv forandret markant. Ardi fortæller stolt: ”I år kunne jeg ikke vente med at få mine karakterer!” Hans mor troede ikke på hans fremskridt, før hun selv så resultaterne og hørte fra læreren, hvor godt han klarer sig.

Ardis mor siger: ”Det er ikke let, når man føler sig ude af stand til at hjælpe sit barn. Men takket være lektiecaféen har Ardi forbedret sig markant. Han laver nu sine lektier og er begyndt at føle sig godt tilpas. Det har lettet en stor byrde fra mine skuldre.”

Sådan kan du hjælpe

Vi ønsker at give flere børn som Ardi muligheden for at blomstre. For 350 kroner kan du give en fuldt udstyret skoletaske til et barn i Østeuropa og støtte vores arbejde med lektiecaféer. Din donation vil give børn som Ardi chancen for en bedre fremtid.

Din donation vil give børn som Ardi chancen for en bedre fremtid. Tak fordi du vil være med til at gøre en forskel.

MobilePay 575255

Bank 9570 13428255

Mrk. "Skolegang"

Skattefradrag? Skriv din adresse og CPR-nr på overførslen eller giv os dine oplysninger her.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik