fbpx

Sommerlejr – et frirum for socialt udsatte børn!

For 700 kr. kan du sende et barn på sommerlejr.

MobilePay 575255       Bank 9570 13428255

Mrk. "Sommerlejr"

Skattefradrag? Skriv din adresse og CPR-nr på overførslen eller giv os dine oplysninger her.

 

I Mission Uden Grænser mener vi, at alle børn fortjener at opleve glæden ved barndommen. Derfor arbejder vi for at sende flere af disse børn på sommerlejr, hvor de kan få et pusterum fra deres udfordringer derhjemme og skabe minder for livet.

På sommerlejren får børnene en uge fyldt med sjove aktiviteter, leg, bål og venskaber, alt sammen under opsyn af trygge voksne. Dette er en oplevelse, der kan ændre deres liv.

Tag for eksempel Ana, en pige, der sidste år for første gang fik muligheden for at deltage i vores sommerlejr. Her blev hun mødt med kærlighed, omsorg og støtte fra vores team og de andre børn. Hun fik lov til at være barn, uden bekymringer eller ansvar. Sommerlejren gav Ana et tiltrængt pusterum og ny tro på fremtiden. Hendes ønske er nu, at hendes søskende kan få samme oplevelse.

Men vi har brug for din hjælp. Med din donation på 700 kr kan du være med til at gøre en reel forskel i et barns liv. Enhver støtte over dette beløb vil hjælpe os med at overraske familierne med flere sommerlejrpladser end forventet.

Sammen kan vi give flere socialt udsatte børn en uforglemmelig sommeroplevelse og skabe et frirum, hvor de kan være børn. Tak fordi du vil være med til at gøre en forskel.

MobilePay 575255

Bank 9570 13428255

Mrk. "Sommerlejr"

Skattefradrag? Skriv din adresse og CPR-nr på overførslen eller giv os dine oplysninger her.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik