Bliv fadder – gør en forskel!

«Jeg tror ikke, faddere kan forestille sig, hvor vigtig deres støtte er for vores familie. Det er vanskeligt at tro, at fremmede mennesker fra andre lande ønsker at hjælpe os. Jeg kan ikke finde ord for, hvor taknemmelige vi er»  (Olga fra Ukraine)

Fattigdommen i Østeuropa tvinger mange forældre til at forlade sine børn for at finde arbejde i udlandet. Mission Uden Grænser arbejder for at hjælpe mennesker gennem en vanskelig hverdag og samtidig udruste dem til at kunne klare sig selv. På den måde bidrager vi til at holde familier sammen og lade børnene vokse op sammen med sine forældre.

For bare 220 om måneden kan du gøre en forskel.  I Mission Uden Grænser kan du vælge at blive fadder for en familie. Som fadder følger du familien på vej mod en bedre fremtid.

Jeg vil blive fadder

Jeg ønsker at give håb og fremtid med følgende månedlige beløb:

Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

 

 

 

Som fadder får du:

Adgang til fadderportal

Du kan se billeder, film og sende en hilsen

Vores magasin

2 gange årligt og anden vigtig information

Fadderrejser

Mulighed for at besøge dit fadderbarn/familie

 

 

 

"Jeg har set fattigdom i det fysiske rum, men en kæmpe rigdom og styrke i disse menneskers øjne. Et gå-på-mod, som jeg ikke troede, kunne være muligt for mennesker, som intet ejer. Jeg har set ansatte knokle og sætte sig selv til side for at hjælpe børn og familier, der kæmper med fattigdom.”

Sabina Mathew, forsanger i Aera

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og føre statistik